Kampanje på stoler og krakker
Ascot Konsollbord manufacturer logo

Ascot Konsollbord

2 694.45 kr 2 689 kr
Daybed Sofa manufacturer logo

Daybed Sofa

16 137.50 kr 12 925 kr
Fööniks Loftseng

Fööniks Loftseng

6 021.16 kr 5 195 kr
DIY Lampe manufacturer logo

DIY Lampe

Paris vitrineskap – 6 dører manufacturer logo

Paris vitrineskap – 6 dører

5 831.49 kr 4 675 kr

Møbler og interiør online

Kjøp møbler og interiør online på Confident Living – en av Nordens største nettbutikker for møbler og interiør online. På Confident Living finnes det et bredt utvalg av møbler og design for stue, kjøkken, soverom, entré, barnerom, hage, m.m. Dessuten finner du også et stort utvalg av interiør som oppbevaring, belysning, sengetøy, putevar, dekorasjoner, speil og poster m.m. Vi tilbyr alltid kundene hjemmelevarnse til rimelig pris og åpent kjøp når de bestiller møbler og hjemmeinnredning hos oss på Confident Living. Alle produktene våre kommer fra velkjente varemerker, og hos oss finner du tusenvis av varer fra nordiske og internasjonale varemerker for alle stiler som leveres hjem til deg. Oppdag blant annet våre topp 5 varemerker akkurat nå House Doctor, Himla, Vita & Mille Notti.

Våre favoritter

Oppdag fordelene med å shoppe online hos Confident Living

På Confident Living streber vi etter at det skal være så enkelt som mulig for deg å finne møbler og interiørTakket være innovativ navigering med sorteringsfunksjoner, finner du enkelt de møblene du leter etter. Uansett hvilke møbler eller hvilken innredning du leter etter, kan du bruke produktnavigeringen eller søkefunksjonen lengst opp på siden. Det har aldri vært enklere å handle møbler online, med noen enkle klikk har du favorittmøbelet ditt i kassen, og du kan vente på leveransen i ro og mak. Du har mulighet til å betale med flere sikre betalingsløsninger, og vi tilbyr alltid åpent kjøp.

Confident Living er en av Nordens største møbelbutikker på nettet, og er sertifiserte ifølge kravene for Sertifisert E-handel.