Bord

Viser 37 av 826 artikler

Bord

Vi er spesialister på bord, som ofte utgjør en sentral del av innredningen. Vi har et stort utvalg av ulike bord som avlastningsbord, skjenker, barbord, sofabord osv. Spisebordet er ofte selve hjertet i hjemmet, og hos oss finner dere et bredt utvalg av spisestuemøbler.
Her finner du de fleste typer av bord – rektangulære, runde, ovale, ellipseformede, store og små. Moderne, klassiske eller romantiske modeller i ulike utførelser. Her finner du varemerker som Kant, Massproductions, SMD Design, KLONG, GUBI & Nordal m.m. I hjemmet er bordet som regel et samlingspunkt for familiemiddager eller lignende. Derfor er det et utrolig viktig element i møblementet. De fleste av våre bord har stoler som matcher til dem og i enkelte tilfeller finner du også hele møbelserier som hører til, som sidebord, vitrineskap eller kanskje en kommode. Når du velger bord til hjemmet ditt bør du ta stilling til hvilke former, materialer og farger du vil at hjemmet skal preges av. Tenk også på at lyset i et rom gjør at vi oppfatter farger på ulike måter. Belysning sammen med møbler er derfor en viktig kombinasjon. Farger kan ikke oppfattes ordentlig uten riktig belysning. Hvilke formål vil du at bordet ditt skal tjene, ut i fra din livssituasjon? Dersom dere er en stor småbarnsfamilie er det kanskje viktig med barnesikkerhet. Spiser dere ofte ved salongbordet foran TV-en? Da kan det være greit å velge et litt høyere salongbord slik at dere slipper å sitte på gulvet. Hver person sine ulike levesett vekker visse behov med tanke på hvordan nettopp ens eget møbel, og da også ens bord, skal se ut. Det innebærer kanskje at bestemt materiale, en viss farge eller en viss form som du har mye av i hjemmet ellers og som du slik ønsker å matche inn med resten. Derfor har Confidentliving en smidig og enkel innsnevringsfunksjon hvor du kan filtrere blant alle våre bord, etter dine behov. Du kan filtrere på mål, pris, farge, varemerke, designer. Men du kan også filtrere visningslisten etter popularitet, pris fra lavest til høyest og til og med filtrere slik at alle nyheter innen bord kommer høyest i søkeresultatet. På denne måten får du ta del av det nyeste innen møbler akkurat nå og samtidig finne et bord som passer nettopp deg og dine behov.

Bord er noe som er en naturlig element i hvert et hjem, og ikke minst så representerer det et samlingspunkt for hele familien. Et bord kan brukes til utrolig mange ulike aktiviteter siden det finnes så mange ulike typer bord å velge mellom. Salongbord for kosekvelden foran TV-en, spisebord for middagen, sidebordet for pynt og nips, skrivebordet som arbeidsstasjon eller nattbord som et bord å legge ting på ved sengekanten. Ja, som alle vet finnes det mange typer bord å velge mellom, og Confidentliving.no tilbyr et bredt sortiment av alle slags bord i ulike former, farger og materialer fra mange kjente varemerker som GUBI, House Doctor, Normann Copenhagen, Nordal m.m.