Hagemøbler

Viser 36 av 115 artikler

Hagemøbler

Confident Living har et av Norges største utvalg av hagemøbler. Kjøp utemøbler, teakmøbler, fritidsmøbler, sommermøbler og aluminiumsmøbler. Vi stiller høye krav til kvalitet og samarbeider med ledende varemerker som Dacore, Harbo, Fiam, Röshults, Emu utemøbler og flere andre.

Confidentliving har et av Skandinavias største utvalg av hagemøbler. Handle utemøbler, teakmøbler, fritidsmøbler, sommermøbler og balkongmøbler. Utemøbler er, som man kan høre på navnet, møbler for hage og utendørs bruk. Å ha riktige hagemøbler for sommerens utekos er viktig. Ting man må tenke på ved kjøp er komfort, utseende og selvsagt holdbarhet. Hagemøbler bør tåle de fleste slags værtyper og det er derfor verdt å legge noen ekstra kroner i kvalitet. Siden møblene står utendørs hele sommerhalvåret er det viktig at regn, vind og sol ikke påvirker materialet og finishen på møblene altfor mye. De vanligste materialene som motstår regn og ruskevær er plast, tre eller jern. Det kan være bra å impregnere dine tremøbler i god tid før sommeren slår til slik at du får lengst mulig holdbarhet på utemøblene dine som skal holde i mange år. Når høsten så kommer, kan man med de fleste møblene ha mulighet til å sette dem sammen eller stable dem til neste sesong for at de skal ta minimalt med plass. Nå har også folk mer og mer begynt å viske ut linjene mellom hva som er ute og hva som er inne. Innglassede terrasser og balkonger gjør at vi også kan sitte «ute» på høsten og vinteren. Såkalte «uterom» kan med fordel innredes som en altan eller terrasse. Mange bruker uterommet som et ekstra rom i tillegg til inneplassen. Et tips er å innrede uterommet med en herlig, stor lenestol, kanskje i rotting, med en stor og myk lammefell i, eller med balkongmøbler. En fotskammel til bena og en lekker lampe, så har du en aldri så liten kosekrok. Vi er sikre på at du finner noe som faller i smak hos oss og blant vårt utvalg av sommermøbler. Det er bare kreativiteten som setter grensene! Confidentliving.no tilbyr varemerker som Dacore, Fiam, Röshults, Emu m.m.

Hagemøbler er et must på sommerhalvåret for altanen, uterommet, balkongen eller gressplenen. Vi drømmer vel alle om solfylte dager og herlige bad. Confidentliving.no tilbyr et bredt sortiment av hagemøbler av høy kvalitet som gjør at du kan nyte tilværelsen og slikke sol så snart den titter frem. Len deg tilbake i en solstol eller spis en herlig lunch ved et av våre hagebord og nyt en god bok. Vi tilbyr alt fra hagestoler, hagebord, parasoller, sittesekker og solstoler til griller med tilbehør. Vi håper at du finner hagemøbler til akkurat dine behov her hos oss!