Senger

Populære produkter

Viser 40 av 167 artikler

Senger

Sjekk vårt sortiment med senger og sengerammer. Vi har alt fra dobbeltsenger, enkeltsenger, køyesenger og barnesenger til madrasser. Å velge riktig seng er viktig, og hos oss finner du mange ulike modeller som kan gi alle en god natts søvn.
Confidentliving.no tilbyr et bredt sortiment av senger og sengerammer. Vi har alt fra kontinentalsenger, rammesenger, dobbelsenger, enkeltsenger, etasjesenger og barnesenger til madrasser. Å velge rett seng er utrolig viktig da en god natts søvn gjør mye. En seng er ment for å vare i lange tider, så det å velge riktig design kan være viktig slik at sengen passer inn med din øvrige stil hjemme. Størrelse har også en betydning da du også må få plass både i lengden og i bredden. Når du kjøper en seng, så kjøper du enten bare rammen, uten madrasser e.l., eller du kjøper en komplett kontinentalseng med sengebunn og madrass inklusiv. Når du skal velge seng er også fasthet på madrassen viktig. Avhengig av om du liker å sove på litt hardere eller mykere underlag finnes det madrasser utført i ulike fastheter. Dette er veldig individuelt og baseres også ofte på vekten til en person. Du bør også velge seng ut ifra hvor god plass du har hjemme. Lever du litt mer «compact living» så kan det kanskje gjøre seg med en etasjeseng eller køyeseng. Har du et romslig soverom så har du kanskje plass til en stor, justerbar seng. Store barnefamilier velger ofte køyesenger slik at flere får plass i en seng. På Confidentliving.se finner du etasjesenger med praktiske stiger til, og også køyesenger med ledig plass under. Vi håper at du finner den sengen som passer deg best her hos oss! Hos oss finner du mange ulike modeller i alle farger og størrelser som kan gi deg som kunde en god natts søvn. Hos Confidentliving.no får du alltid fri frakt og åpent kjøp.
Senger er uten tvil det mest brukte møbelet i hjemmet vårt. Å få en god natts søvn gjør godt for kropp og sjel, og hva er vel bedre enn å våkne opp i egen seng 100% uthvilt? Riktig seng og riktig fasthet optimerer sjansene for å våkne opp uthvilt og full av energi. Vi i Confidentliving.no mener at sengen din skal være tilpasset etter deg og din kropp på best mulig vis, og ikke motsatt. Confidentliving.se tilbyr en rekke ulike senger og varianter av dem for at akkurat du skal finne den sengen som passer deg og din kropp best. Vi tilbyr et bredt sortiment av kontinentalsenger, enkeltsenger, rammesenger og barnesenger, men også madrasser og sovesofaer.