FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Kjeler & Kasseroller

Uansett om du skal varme melk til en herlig kopp kakao eller lage den perfekte pastasausen for hele familien, er en god kjele er en selvskreven del av kjøkkent. Her kan du utforske vårt store utvalg kasseroller og kjeler fra kjente merkevarer.
127 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
4
Side 1 av 4

Kasseroller og kjeler for kjøkkenet

En kjele er spesielt godt egnet for å varme opp flytende ingredienser som for eksempel vann, melk og saus. Kasseroller har som regel rette og høye sider, i tillegg til håndtak som beskytter både deg og hendene dine fra varmen. 

Her hos Nordic Nest har vi et stort sortiment kjeler og kasseroller, nøye utvalgt fra kjente og populære merkevarer.

Kjeler for profesjonelle og glade amatører

En kjele av høy kvalitet bør være en del av kjøkkenutstyret på ethvert kjøkken, uavhengig av hvor erfaren du er. Ikke bare gjør kvalitetsprodukter matlagingsopplevelsen bedre, du oppnår ofte bedre resultat også.

Hvilke kjeler og kasseroller er mest populære?

Her kan du utforske kjeler og kasseroller fra kjente og populære merkevarer som for eksempel Brabantia og Le Creuset.

Topp 3 mest populære kjeler

  1. Nordic Kitchen kasserolle fra Eva Solo
  2. Functional Form kasserolle fra Fiskars
  3. Vintage kasserolle fra Staub

Lokk til kjeler og kasseroller

I vårt store sortiment kan du også finne lokk til kjeler og kasseroller. Ved å bruke lokk, blir maten raskere varmt, og det holder også maten varm lengre og at den ikke tørker ut like fort.

Mens du koker maten, vil et lokk også hindre sprut og søl. Dersom du velger et glasslokk, kan du holde øye med maten mens den koker.

Slik velger du rett kjele

Når du skal velge kasseroller for kjøkkenet ditt, er det viktig å tenke gjennom materialvalg, hva slags ovnstopp du har og hvor stor kjele du behøver.

Rett kjele til rett ovnstopp

Når du skal velge den beste kjelen for deg og ditt bruk, er det viktig å tenke på hva slags ovnstopp du har, ettersom noen kjeler fungerer bedre på visse typer ovnstopper.

Kjeler for induksjonstopp

Induksjon blir stadig mer populært, siden de er energieffektive og blir raskt varme. De er imidlertid ikke kompatible med alle typer kjeler og kasseroller. Dersom du har en induksjonstopp, er det derfor viktig at du undersøker om kjelen kan brukes på induksjonstopp før du kjøper den.

Kjeler som passer til induksjonstopp, skal ha en magentisk bunn eller lag.

Hvilket materiale skal du velge til kasserollen?

Siden ulike materialer har ulike egenskaper, det er derfor viktig å tenke gjennom materialet når du skal kjøpe kjeler.

Kjeler av rustfritt stål - det mest populære valget

Rustfritt stål er det mest populære valget, og passer like bra til hjemmekokker som til profesjonelle. De har lang levetid, blir raskt varme og er enkle å rengjøre. Rustfritt stål er slitesterkt og ruster ikke, noe som gjør at du kan ha nytte og glede av kjelene dine lenge.

Kjeler av kobber - bedre kontroll over temperaturen

Kobber leder varme svært godt, og fordeler den jevnt og raskt i hele kjelen. Disse kjelene avkjøles også veldig raskt, noe som gir deg mye bedre kontroll over temperaturen. På grunn av disse egenskapene finnes det en rekke kjeler som har kobberbase for å forbedre varmedistribusjonen. Kasseroller i kobber er også svært vakre, og kan være vakre detaljer på kjøkkenet når du ikke bruker de.

Kjele i støpejern - for den rustikke følelsen

En kjele i støpejern er utmerket for matretter som skal koke lenge, siden støpejern beholder og fordeler varmen lenge.

Støpejern kan også brukes på alle slags ovnstopper, til og med åpen ild om du skal lage mat ute.

Aluminium - gir kjelen mange positive egenskaper

Når man bruker aluminium i kjeler, er det som en indre kjerne i kjelen for å gjøre den lettere og for å spre varmen jevn i kantene, siden dette materialet ikke bør være i direkte kontakt med maten.

I tillegg kan aluminium inngå som en del av bunnen, siden den fordeler varmen jevnt og reduserer risikoen for å brenne maten.

Kjeler og kasseroller med belegg

Det finnes også flere kjeler i ulike materialer som har et non-stickbelegg i bunnen. Fordelen med dette er at maten ikke kommer til å feste seg i kjelen, noe som gjør de lette å rengjøre. Du behøver heller ikke bruke så mye olje eller fett når du bruker kjeler med non-stick.

Liten eller stor kjele?

Når du skal velge størrelse på kjelen, er det viktig å legge merke til hvor mye mat eller væske det er plass til i kjelen. 

En mindre kjele med diameter på 16-18 cm er enkel å bære, selv når den er full, men kan være for liten om du har en stor familie eller om du skal varme store mengder mat eller væske. Da kan det kanskje være mest med en kasserolle som har en diameter på 22-24 cm. 

En liten kjele med en diameter på 10-12 cm er perfekt om du skal varme små mengder væske, som for eksempel en kopp melk eller om du skal smelte smør. Her hos Nordic Nest kan du også finne kjeler og kasseroller i sett, noe som gjør at du enkelt kan ha din favorittkjele i ulike størrelser.

Populære filtre

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB